Caminada del primer dia. Molt important

El primer dia, la caminada entre Besseit i el Parrissal, anada i tornada, és de 24 km, tal i com podeu veure a l'info que consta pel dia 4 d'octubre. El trajecte és d'anada i tornada pel mateix lloc, i una vegada arribats a la mitat de la caminada, es farà el dinar (que cal portar-se'l).

Tot i així, i donat que el més atractiu de la sortida són els estrets del Parrissal, que es troben al fons de l'itinerari, no cal fer activitats alternatives mentre fessim la caminada, sino fer tots el Parrissal. Per això, hem cercat la possibilitat de fer un tram de carretera asfaltada en taxi. Els primers 6 km. 

Els que volgueu fer això, caldria pagar un suplement de 2,5€ quan fóssim a Besseit, però cal que avisessiu a la Raquel (93 797 0059) el més aviat possible, per poder fer la reserva.

De totes maneres, no petiu, que des de Natura farem que cadescú fagi la caminada que li sigui possible, sense que ningú tingui problemes.

I un altre tema. Ens han dit que aquests dies hi ha molta aigua a la part de dalt del Parrissal, per tan, us recomanem portar sandàlies de trekking o calçat de recanvi, ja que haurem de passar algun petit tram amb aigua -fins als genolls-.