Dissabte, 4 d'octubre de 2014

Sortida d'Argentona a les 6,30h del matí, de la Carretera de Vilassar, davant del Restaurant dels Caçadors. Cal ser puntuals! tenim un dia molt complert!

SENDERISME. BESSEIT-PARRISSAL-BESSEIT.
Total: 24 km. Fàcil/Mitjà. Hi haurà una activitat alternativa pels que no  fagin la caminada i la possibilitat de fer un tram amb taxi. Cal indicar-ho als organitzadors.
Cal portar roba i calçat còmode per caminar, pals de caminar -si voleu-, gorra, motxila amb el dinar i amb aigua.

Arribada a les 9.30h al poble de Besseit. Començarem la caminada, uns primers 6 km, 1,30 minuts, fins arribar a l'entrada del Parrissal.

A partir d'aquí comença un itinerari d'anada i tornada d'11 km en total, travessant passarel.les de fusta i camins vora el riu. Arribem als Estrets del Parrissal, (canó d'1,5 metres d'ample, 60 metres d'alt i 200 metres de llarg. Desnivell: 100 metres. Longitud: 5,5 km. Durada: 3h 30 minuts, anada i tornada. Hi haurà la possibilitat de fer només una part d'aquest itinerari, ja que al ser d'anada i tornada pel mateix traçat, de tornada, es recollirà els companys que estiguin pujant a un altra ritme.

Tornant a l'inici del Parrissal, dinar (cal portar-se'l), i tornada a l'autocar.

Tipus de ferm: primer asfaltat. Segon tram més llarg: terra i roca plana.
Prohibit el bany a tota la ruta.

A la tarda, visita dels pobles del Matarranya i arribada a Vallderoures per a l'allotjament a l'Hotel el Salt, i visita del poble. Desprès sopar.